22 BET, biggest odds Online!
Luaj

Top 5 Bastore të Sigurta për Vitin 2022

bastore të sigurta

Analizë për Bastoret më të Sigurta online për vitin 2022

Le të shikojmë nga afër 5 bastore të sigurta online per vitin 2022 të cilat vecohen për disa arsye në lidhje me atë cfarë ata ofrojnë.

Ne një artikull të ngjashëm të publikuar në vitin 2021 kemi përmendur mundesine e hapjes përsëri të bastoreve fizike dhe ato online në Kosovë por dhe Shqipëri por mesa duket kjo nuk ka të ngjarë që të ndodhë edhe këtë vit.

Bastore online si: Kolina Bet apo Lumi Bet nuk janë tashmë opsioni më i mirë për lojtarët nga Kosova ndaj dhe kemi bërë një përmbledhje të atyre bastoreve qe operojne në Kosovë por jo vetëm. 

Ky artikull shërben edhe për lojtarët kosovarë që jetojnë në emigracion, në shtete si: Gjermani, USA, Suedi dhe Belgjikë.

Sipas analistëve tanë filtrat më të mirë për të pasur bastore të sigurta online për vitin 2022 do të ishin: 

 1. Licensimi dhe shtetet ku ata operojnë.
 2. Siguria e të dhënave personale të lojtarit të regjistruar.
 3. Popullariteti i kompanive ( jo domosdoshmërisht një indikator kryesor ) por që përkthehet në besim të lojtarëve.
 4. Ankesat e mbledhura të lojtarëve për kompaninë në fjalë.
 5. Bonus i regjistrimit etj

Pra këto elementë kryesore janë indikatori më i mirë për të përzgjedhur një bastore të sigurtë online.

Sigurisht që për ata lojtarë që kanë mundësi të luajnë në një bastore të licensuar në vendin ku ata jetojnë ne këshillojmë të regjistrohen aty për një arsye më madhore:

Në rast problemi pagesash ju mund të ankoheni në zyrat përkatëse shtetërore të mbrojtjes së konsumatorit për aktivitetin e bixhozit. 


Le të kalojmë në listën tonë:

Vendin e parë e ka Bet365 si një ndër ato bastore të sigurta online për vitin 2022 ku numuron mbi 50 milion lojtarë të regjistruar.

Ka një ofertë tërheqëse për lojtarët që regjistrohen për herë të parë.

Pikat kryesore të Bet 365 janë:

 • Krijuar më 2001
 • Licensuar në UK, Maltë, Estoni, New Jersey
 • Ofron LIVE Streaming
 • Ofron tërheqje të parakohshme nga basti
 • Ofrohet në 18 gjuhë
 • Mbi 50 milionë anetarë të regjistruar
 • Ofron Live Betting, eSports, Casino and Live Casino

Kliko linkun e mëposhtëm për më tepër informacion:

https://www.baste-sportive.com/kompani-bastesh/bet365-2020/

22bet 

 • E licensuar në: Curacao
 • Ofron Live Betting, eSports, Casino and Live Casino
 • Luaj nga Telefoni, Tablet ose PC
 • Krijuar më 2017
 • Ofron tërheqje të parakohshme nga basti
 • Ofron LIVE Streaming

Kliko linkun e mëposhtëm për më tepër informacion:


Betsafe

 • Krijuar më 2006
 • E licensuar në: MGA, UK Gambling Commission, Ireland’s Revenue Commissioners ( IRC )
 • Ofron Live Betting, eSports, Casino and Live Casino
 • Ofron No Deposit Bonus
 • Ofron tërheqje të parakohshme nga basti
 • Ofron LIVE Streaming
 • Monitorohet nga eCogra

Kliko linkun e mëposhtëm për më tepër informacion:


Betfinal

Një bastore relativisht e re online ( offshore ) që operon me një licensë nga Curacao eGaming, një licensë jo tepër e fortë por sipas komunikimeve që kemi pasur me menaxherët e faqes, planet e tyre janë të medha ndaj do tju rekomandonim ti jepnit një shans.

 • Krijuar më 2013
 • E licensuar në: Curacao eGaming
 • Ofron Live Betting, eSports, Casino and Live Casino
 • Ofron tërheqje të parakohshme nga basti

Kliko linkun e mëposhtëm për më tepër informacion:


Librabet 

Ka treguar një qëndrueshmëri dhe besnikëri sa i përket lojtarëve të tyre, ndaj është në listën tonë të rekomandimeve.

 • E licensuar në: Curacao eGaming
 • Ofron Live Betting, eSports, Casino and Live Casino
 • Luaj nga Telefoni, Tablet ose PC
 • Krijuar me 2018
 • Ofron tërheqje të parakohshme nga basti

Kliko linkun e mëposhtëm për më tepër informacion:

Sigurisht që analiza jonë nuk përfundon ketu, na ndiqni për bastore të tjera online dhe presim cdo rekomandim për bastore që ju keni dëshirë të regjistroheni.


About the author

10 best performing bookmakers for 2024

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 120 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

bet365 ofron bonuse dhe programe te ndryshme per lojtaret e saj. bet365 është marka e preferuar e basteve sportive në internet në botë me të ardhura vjetore prej mbi 3.5 miliardë dollarësh dhe mbi 7000 punonjës në mbarë globin.
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Max deri në $100 kredite. Vetëm për të regjistruarit e rinj

Min. $5 deposit. Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit ka dy opsione: 1. 30 EUR Falas, 2. 100% deri në 1000 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në $200! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë! KUJDES: Vetem për lojtarët nga Portugali dhe Brazili
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 150 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Leave a Comment