22 BET, biggest odds Online!
Luaj

Bonuset

Bonuset

bonus logo
Bonus Code
No Code Required
Combo + BONUS
Merr Bonus
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonus Code
Nuk ka kod
100% BONUS bazuar në depozitën e parë.
Merr Bonus
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus. Bonusi I regjistrimit vlen për Sports, Casino, Live Casino. etj

Bonus Code
No code required
Depozito 10 EUR dhe merr 20 EUR falas, 200% BONUS! Vendos bast për ndeshjet e kualifikuara. Gjithashtu bonusi mund të perdoret për Casino, Live Casino dhe Live Betting.
Merr Bonus
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonus Code
No code required
50% BONUS deri në 10 EUR mbi depozitën e parë.
Merr Bonus
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonus Code
SB1000
50% BONUS deri në $1000 mbi depozitën e parë.
Merr Bonus
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonus Code
FORLIFE
25% BONUS minimum $50 depozitë e kërkuar.
Merr Bonus
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonus Code
No Code Required
100% BONUS deri në 150 EUR mbi depozitën e parë + 15 EUR Free Bet
Merr Bonus
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonus Code
No Code Required
Porsche Lottery beti minimal duhet të jetë 7 EUR!
Merr Bonus
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus. +18

Bonus Code
BET50
Merr 50 EUR bonus në platformën e basteve në 10bet sportsbook!
Merr Bonus
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë shtetin e lejuar dhe rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

bonus logo

Bonuset e basteve sportive

Një listë e plotë e kompanive që japin bonuset e  basteve sportive, të renditura në mënyrë që të kontrolloni llojin e bonusit. Lista është gjithmonë më orientuese. Ju lutemi të lexoni me kujdes artikullin përpara se të zgjidhni llojin e bonusit.

Si funksionojnë bonuset e basteve sportive?

Siç dihet, bonuset e basteve sportive janë forma më e mirë për të tërhequr lojtarë të rinj dhe ato vijnë në lloje të ndryshme. Por çfarë rregullash kanë këto bonuse dhe a ia vlen t’i përdorim?

Nëqoftëse do të krahasonim bonuset e kazinove me bonuset e basteve sportive do të thonim që ato janë pothuajse të njëjta në llogjikë. 

Kazinoja apo “bookmakers” ju jep një vlerë të caktuar parashë, zakonisht duke dyfishuar shumën e depozituar apo më shumë, dhe praktikisht ju keni më tepër para për të luajtur  për të vënë bast. 

Cilat janë llojet e bonuseve?

  • Bonusi I barabarte me betin tuaj

Një bet falas, sigurisht i limituar. Në momentin që ju hapni një llogari, kompania premton që t’ju dyfishojë shumën e betit që keni ndërmend të luani.

Pra, nëqoftëse vendosni një bet prej 25$, atëherë kompania do ta dyfishojë shumën e betit duke ju dhënë mundësi që të luani menjëherë me 50$.

Limitet që janë të rëndësishme për t’u shpjeguar janë këto: Limiti i betit nuk duhet të kalojë 25$, dhe minimumi që mund të vendosni një bet është 5$. Gjithashtu, koeficienti i lejuar do të jetë maksimumi 2.

  • Bast falas ( free bet )

Ky lloj bonusi funksionon ndryshe nga bonusi i barabartë me betin tuaj, pasi zakonisht kompanitë ofrojnë bonus falas në raport me shumën e depozituar. Përshembull, nëqoftëse ju depozitoni 50$, atëherë kompania ju jep 10$ falas për të luajtur dhe vendosur bastin tuaj. 

Limiti i këtij lloj bonusi zakonisht ka të bëjë me kohën kur duhet të luani paratë e dhëna falas, dhe këto para duhen luajtur, le të themi në ndeshjen e nesërme të kampionatit X, pra bonusi në këtë rast ka një afat skadence.

  • Bonusi i depozitës së parë me përqindje

Zakonisht ky bonus jepet kur ju regjistroheni për herë të parë dhe përqindja e bonusit shumëfishohet në raport me depozitën.

Oferta të zakonshme janë: 100% bonus deri në 200$, që do të thotë; nëqoftëse ju depozitoni 20$, do të merrni 20$ falas, pra, 100% mbi depozitën tuaj. Nëqoftëse depozitoni 200$, do të merrni 200$ falas, dhe nëqoftëse depozitoni 500$, do të merrni falas vetëm 200$,sepse kalon shumën e bonusit prej 200$.

Ky lloj bonusi është tepër i ngjashëm me bonuset e kazinove, pasi nuk është i tërheqshëm drejt llogarisë tuaj. Ju duhet ta luani atë bonus për një shumë të caktuar parash para se të keni mundësi ta tërhiqni.

Kur fiton bastin e parë

Forma të tjera shpërblyese për lojtarët e rinj janë si përshembull: kur ata janë fitues të skedinës së parë të vënë dhe kompania i shpërblen me një shumë të caktuar parashë në formë bonusi.

Pra, bonuset e basteve sportive janë të shumëllojta. E rëndësishme është që ju të kuptoni mënyrën se si funksionojnë këto baste dhe kur duhet t’i përdorim si një avantazh i caktuar. 

Për mendimin tonë, jo të gjithë bonuset e basteve sportive duhet ti pranojmë, si përshembull ato të cilat kërkojnë që të veproni me shpejtësi, sepse bonusi skadon dhe nuk vlen. Gjithashtu, ato të cilat kërkojnë që të luani një shumë të madhe parash para se të tërhiqni fitimin. Edhe këto nuk janë të leverdishme ose duhet të jeni tepër të kujdesshëm kur t’i përdorni.

Shumica e bonuseve do të variojë nga kompania në kompani, dhe secila nga kompanitë ka konceptin e vet te mënyrës dhe rregullave të bonusit.