22 BET, biggest odds Online!
Luaj

Premium “Match Predictions”

Premium “Match Predictions”

Shërbimi më i ri në Baste Sportive,

“20 ndeshje tashme FALAS ne faqen tone”

Paketa jonë “Premium Match Predictions” ofron parashikime ndeshjesh të sigurta të cilat do ti merrni direkt në e-mailin tuaj, cdo ditë.

Në paketat premium përfshihen Parashikime nga kampionatet më të famshme si: Premier League, La liga, Serie A etj


Per një kohë të limituar këtë shërbim e ofrojmë FALAS, mjafton të regjistroheni me e-mailin tuaj!

NXITONI DHE PËRFITONI NGA OFERTA!!!

Si te regjistroheni? Dergoni e-mailin tuaj ne: support@baste-sportive.com

Abonimi Premium” konsiderohet perfekt për lojtarët individualë ose ato në grup.


Për cdo paqartësi na kontaktoni në support@baste-sportive.com

Ps. Ju lutemi informohuni se nuk do te ketë rikthim parash të asnjë forme. Të gjitha Parashikimet kanë qellime informative, dhe nuk mund të konsiderohen si mënyrë për të bërë para. Ju lutemi luani me pergjegjësi.