22 BET, biggest odds Online!
Luaj

Faqet e basteve sportive në Meksikë 2023

Faqet e basteve sportive në Meksikë 2023

Pavarësisht legjislacionit jo dhe aq të qartë mbi bastet sportive, mund të thuhet se faqet e basteve sportive në Meksikë per vitin 2023 janë të ligjshme. Deri para disa viteve, lojtarët meksikanë mund të vinin baste vetëm në platformat e huaja, por gjithçka ndryshoi në vitin 2020, kur 1xBet u bë operatori i parë që përfitoi një licensë për të operuar në Meksikë në mënyrë të ligjshme. Që prej atij momenti, shumë operatorë të tjerë fituan të drejtën e ushtrimit të biznesit në vendin amerikano-latin, mes tyre Ivibet, Mostbet, Pinnacle, Betwinner etj. Gjithsesi, në ndryshim nga shumë vende të tjera, fitimet e lojtarëve në faqet e licensuara nga shteti meksikan tatohen, pavarësisht se në masë të ulët. Bëhet fjalë për një taksim që varion nga 1% deri 4%, por lojtarët nuk ka nevojë të shqetësohen për llogaritjen e detyrimeve të tyre, pasi kjo bëhet nga vet kompanitë që ofrojnë baste sportive.

Cilat janë disa nga platformat më të mira për baste sportive në Meksikë?

Cila është mosha minimale për të vendosur baste sportive në Meksikë?

Mosha minimale për të vendosur një bast sportiv në Meksikë është 18 vjeç. Kjo vlen për të gjitha lojërat e fatit, në kompanitë e licensuara nga autoritetet. Ndërkohë, faqet që operojnë offshore kanë limitet e tyre mbi moshën, por në përgjithësi, edhe në këto platforma mosha minimale është 18 vjeç.

Përsa i përket sporteve të preferuara të lojtarëve meksikanë, ashtu si dhe në vendet e tjera të Amerikës Latine, futbolli kryeson renditjen. Kampionati vendas është mjaft i ndjekur, ndërkohë që kombëtarja meksikane e futbollit gjithashtu ka shumë fansa në kompeticionet botërore. Megjithatë, lojtarët meksikanë preferojnë të provojnë fatin dhe në kompeticione të tjera futbollistike mjaft prestigjoze, si: Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga, Champions League etj. Ndërkohë, përsa i përket sporteve të tjera popullore mund të përmendim boksin dhe bejsbollin, të dyja mjaft të ndjekura. Gati të gjithë operatorët e licensuar në Meksikë ofrojnë evente në këto kompeticione.

Cilat janë avantazhet kryesore që secila kompani bastesh sportive ofron për lojtarët meksikanë?

1xBet – 1xBet është një faqe me mjaft eksperiencë në treg, e cila përqëndrohet në pjesën më të madhe të saj tek eventet e futbollit. Kjo e bën një platformë perfekte për lojtarët meksikanë. Gjithashtu, kompania ofron një bonus mjaft të mirë për lojtarët që regjistrohen për herë të parë, si dhe oferta të vazhdueshme.

22Bet – 22Bet është një tjetër faqe që ofron një gamë të gjerë eventesh në kompeticionet kryesore futbollistike, dhe jo vetëm. Platforma ofron mundësinë e depozitimit nëpërmjet kriptomonedhave, një formë mjaft inovatore e bërjes së pagesave online. Koeficientët janë gjithashtu konkurrues dhe oferta e mirëseardhjes mjaft bujare.

Betway – Betway është një platformë me mjaft eksperiencë në industrinë e basteve sportive, e cila ofron promocione mjaft interesante për lojtarët meksikanë. Një nga avantazhet më të mëdha të Betway është fakti se lojtarët mund të depozitojnë edhe në peso (MXN). Gjithashtu, faqja ofron vazhdimisht baste falas “free bets”.

Bet365 – Bet365 ofron mjaft opsione për lojtarët meksikanë, duke qënë se ka një gamë të gjerë kompeticionesh sportive, me evente të pafundme në kohë reale. Përveç kësaj, Bet365 ofron siguri dhe mundësi për të vendosur baste të kombinuara në mënyra të ndryshme. Gjithashtu, kompania ofron dhe një aplikacion mobile për iOS dhe Android, ku mund të ndiqni analiza të detajaura mbi eventet sportive live.

Përveç kompanive të huaja, në Meksikë operojnë dhe disa operatorë vendas, ku një prej tyre është Caliente. Kompania ofron të gjithë gamën e lojërave të fatit, duke filluar nga bastet sportive, lojërat e kazinosë e deri tek bingoja dhe forma të tjera argëtimi. Caliente operon në disa pika fizike në Meksikë të cilat njihen më së shumti për rrjetin e kazinove, ndërkohë që faqja online është gjithashtu mjaft popullore. Kjo për shkak se çdo gjë në platformë është menduar në mënyrë primare për lojtarët meksikanë, duke nisur nga gjuha spanjolle, e deri tek eventet sportive.


About the author

10 best performing bookmakers for 2024

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 120 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

bet365 ofron bonuse dhe programe te ndryshme per lojtaret e saj. bet365 është marka e preferuar e basteve sportive në internet në botë me të ardhura vjetore prej mbi 3.5 miliardë dollarësh dhe mbi 7000 punonjës në mbarë globin.
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Max deri në $100 kredite. Vetëm për të regjistruarit e rinj

Min. $5 deposit. Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit ka dy opsione: 1. 30 EUR Falas, 2. 100% deri në 1000 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në $200! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë! KUJDES: Vetem për lojtarët nga Portugali dhe Brazili
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 150 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Leave a Comment