22 BET, biggest odds Online!
Luaj

Faqet e basteve sportive në Kosovë 2023

Faqet e basteve sportive në Kosovë

Faqet e basteve sportive në Kosovë janë të ndaluara që prej vitit 2019 me vendim të qeverisë. Megjithatë, nuk ka asnjë legjislacion aktiv që ndalon lojtarët kosovarë të provojnë fatin e tyre në faqet e huaja të basteve sportive. Shumë prej këtyre kompanive prestigjoze pranojnë lojtarë nga Kosova, dhe ofrojnë bonuse, promocione dhe evente të përditshme nga kompeticionet dhe kampionatet më elitare sportive. Një tjetër avantazh është se lojtarëve kosovarë nuk u taksohen fitimet e tyre në këto platforma.

Përsa i përket sporteve më popullore, futbolli është në krye të listës dhe në Kosovë. Lojtarët ndjekin më së shumti kampionatin anglez të futbollit (Premier League), por dhe ligat e tjera prestigjoze si La Liga, Champions League, Bundesliga. Kombëtarja e Kosovës, megjithëse një ekip relativisht i ri, gjithashtu merr shumë vëmendje nga lojtarët në kompeticionet ndërkombëtare. Basketbolli është një tjetër sport mjaft popullor në Kosovë, dhe NBA është nga kampionatet më të ndjekura. Sporte të tjera të preferuara të lojtarëve janë dhe volejbolli, hendbolli si dhe e-sports falë popullaritetit që disa skuadra kosovare kanë fituar së fundmi në kompeticionet e CS:GO.

Platformat me eventet dhe avantazhet më të mira për lojtarët kosovarë:

Bet365Regjistrohu
MelbetRegjistrohu
BetwinnerRegjistrohu
CyberbetRegjistrohu
20BetRegjistrohu
888sportRegjistrohu
Tornado BetRegjistrohu
William HillRegjistrohu
BetwayRegjistrohu
MegapariRegjistrohu
Mozzart BetRegjistrohu
22betRegjistrohu
1xbetRegjistrohu

Shumica e këtyre platformave pranojnë depozitimin në euro, që është dhe monedha zyrtare e Kosovës. Në të njejtën kohë, lojtarët kosovarë mund të shkarkojnë dhe aplikacionet e këtyre platformave nga Play Store dhe App Store, pasi nuk ka asnjë lloj kufizimi për Kosovën përsa i përket basteve sportive në platformat mobile. Përsa i përket metodave të pagesave, portofolët online si dhe kriptomonedhat janë një tjetër opsion mjaft i përshtatshëm për lojtarët kosovarë. 

Cila është mosha minimale për të vendosur baste sportive në Kosovë?

Duke qënë se qeveria e Kosovës i ka ndaluar aktivitetet e basteve sportive dhe të lojërave të fatit, ligji nuk parashikon një limit mbi moshën minimale për këto aktivitete. Kjo do të thotë se lojtarët duhet të respektojnë limitin e vendosur nga vet operatorët e huaj. Në shumicën e faqeve, mosha minimale është 18 vjeç.

Cilat janë avantazhet kryesore që ofron secila platformë për lojtarët kosovarë?

Bet365 – Bet365 është një nga kompanitë më prestigjoze të basteve sportive, dhe gjigandi anglez ofron opsione mjaft interesante dhe për lojtarët nga Kosova. Futbolli është një nga sportet e mbuluara më mirë, teksa eventet janë të larmishme dhe gjithmonë të pranishme. Bet365 gjithashtu ju jep mundësinë të luani live në evente të caktuara, duke ndjekur statistika në kohë reale mbi zhvillimin e eventeve.

22Bet – 22Bet është një tjetër kompani që është e përqëndruar tek futbolli, por në të njejtën kohë ofron një gamë të gjerë eventesh edhe në sportet e tjera. 22Bet gjithashtu ka nje kategori të larmishme me evente në e-sports. Platforma i ofron lojtarëve mundësinë për të luajtur në kohë reale, si dhe një sërë metodash pagesash.

20Bet – Një tjetër operator mjaft i përshtatshëm për lojtarët kosovarë është dhe 20Bet. Kompania ofron koeficientë mjaft kompetitivë krahasuar me platformat rivale, si dhe mundësinë për të vënë baste sportive në kohë reale. Bonuset janë gjithashtu mjaft bujare, dhe përveç atij të mirëseardhjes, kompania ofron dhe bonuse të tjera periodike.

Betwinner – Betwinner ofron për lojtarët kosovarë mundësinë për të vënë baste në një sërë kategorish, përfshirë këtu dhe sportet virtuale. Platforma gjithashtu ofron mundësinë për të kombinuar baste të ndryshme në një të vetëm, si dhe ofron një numër të lartë metodash pagesash.

Si paraqitet e ardhmja e basteve sportive në Kosovë?

Bastet sportive dhe lojërat e fatit online në Kosovë u ndaluan me ligj në vitin 2019, por asokohe, kryeministri Haradinaj u shpreh se kufizimet mbi lojërat e fatit do të zgjasin të paktën 10 vjet. Tashmë, qeveria e re duket se ende nuk ka një plan konkret mbi rihapjen apo legalizimin e pjesshëm të lojërave të fatit, bastoreve fizike dhe kazinove. E vetmja formë e tyre e ligjshme në Kosovë është llotaria kombëtare, dhe duket se situata do të vazhdojë të jetë e tillë dhe për disa vite. Megjithatë, lojtarët kosovarë mund të vazhdojnë të vendosin baste sportive pa problem, në platformat e huaja, duke treguar kujdes dhe duke ndjekur guidat dhe duke respektuar rregullat e tyre.


About the author

10 best performing bookmakers for 2024

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 120 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

bet365 ofron bonuse dhe programe te ndryshme per lojtaret e saj. bet365 është marka e preferuar e basteve sportive në internet në botë me të ardhura vjetore prej mbi 3.5 miliardë dollarësh dhe mbi 7000 punonjës në mbarë globin.
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Max deri në $100 kredite. Vetëm për të regjistruarit e rinj

Min. $5 deposit. Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit ka dy opsione: 1. 30 EUR Falas, 2. 100% deri në 1000 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në $200! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë! KUJDES: Vetem për lojtarët nga Portugali dhe Brazili
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 150 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët që regjistrohen për herë të parë në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Bonusi i regjistrimit 100% deri në 100 EUR! Bonusi ofrohet vetëm për lojtarët e rinj që regjistrohen në platformë!
Luaj tani
Aplikohen kushtet e bonusit

Vetëm për të regjistruarit e rinj

Kushtet dhe rregullat e pëdorimit të bonusit përcaktohen nga kompania dhe mund të ndryshohen në cdo kohë. Kontrolloni gjithmonë rregullat e bonusit përpara se të luani me bonus.

Leave a Comment